Σαλιγκάρια σε έτοιμα γεύματα gourmet ή παραδοσιακά, προβρασμένα, κατεψυγμένα, κελύφη, και παντός είδους σχετικά προϊόντα.

Στην Escargot de Crete τα σαλιγκάρια είναι η ειδικότητά μας.

Εκτρέφουμε τα σαλιγκάρια μας στη φύση ανάμεσα σε ελαιόδεντρα βιολογικής γεωργίας χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές αρχές βιοδυναμικής καλλιέργειας. Τα σαλιγκάρια μας έρχονται σε άμεση επαφή με τον αέρα, την βροχή, τον ήλιο και τα χώματα του τόπου μας αλλά και με τα ελαιόδεντρα και την φυσική χλωρίδα από την οποία αποκτούν τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους. Το αποτέλεσμα είναι τα περίφημα σαλιγκάρια Escargot de Crete.

Γνωρίστε μας

Νέοι Γαστρονομικοί Ορίζοντες

Όλα τα προϊόντα δημιουργήθηκαν και κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά παγκοσμίως από την Escargot de Crete και άνοιξαν νέους ορίζοντες στην γαστρονομία. Με τον τρόπο της Escargot de Crete τα σαλιγκάρια δημιουργούν και εμπλουτίζουν τόσο γευστικά όσο και διαθρεπτικά με δεκάδες πιάτα την ανθρώπινη διατροφή. Σε σαλάτες, ζυμαρικά και ριζότο, σε πίτσες, σάντουιτς και μπρουσκέτες, σε στιφάδο, σε όσπρια, με τραχανά, ή ξινόχοντρο, με μαγειρευτά λαχανικά αλλά και σε πιάτα υψηλής γαστρονομίας το σαλιγκάρι γίνεται ο Βασιλιάς των υλικών γαστρονομίας. Αισθανθείτε το ντελικάτο άρωμα των σαλιγκαριών Escargot de Crete, εφάμιλλο της τρούφας, το οποίο μεταφέρεται αυτούσιο σε όλες τις συνταγές σας. Τόσο απλά, τόσο γρήγορα, τόσο νόστιμα αλλά με όλη την διαθρεπτική τους αξία. Χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά με τις αρχές της Escargot de Crete. Υψηλή πηγή σιδήρου και πρωτεΐνης, με χαμηλά λιπαρά, πλούσια σε ιχνοστοιχεία και ολικές φαινόλες, τα σαλιγκάρια της Escargot de Crete ανοίγουν νέους γαστρονομικούς ορίζοντες.

Φιλέτα σαλιγκαριών σε ελαιόλαδο

Παγκόσμια καινοτομία της Escargot de Crete. Πολυβραβευμένα έτοιμα γεύματα αποτελούμενα από εξαιρετικής ποιότητας και μεγέθους φιλέτα σαλιγκαριών μέσα σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης σε διάφορες γεύσεις.

Τα φιλέτα σαλιγκαριών μέσα σε ελαιόλαδο είναι ένα νέο υλικό της παγκόσμιας γαστρονομίας. Μπορούν απλά να προστεθούν σε οποιαδήποτε συνταγή, χωρίς να μαγειρευτούν επιπλέον και να «απογειώσουν» το τελικό αποτέλεσμα. Tο ελαιόλαδο που περιέχει το βάζο έχει εγκλωβίσει το ντελικάτο άρωμα των σαλιγκαριών Escargot de Crete, εφάμιλλο της τρούφας, το οποίο μεταφέρεται αυτούσιο σε όλες τις συνταγές σας. Δοκιμάστε τα σε όσπρια και λαχανικά, στις σαλάτες σας, στα ριζότο και τα ζυμαρικά σας, στις ομελέτες, στα σάντουιτς, στις πίτσες και απλά επιλέξτε την κατάλληλη γεύση από τις τέσσερεις γεύσεις που σας προσφέρει η Escargot de Crete για να τα ταιριάξετε με τα υπόλοιπα υλικά.

Προσθέστε αυτό το μοναδικά υγιεινό υλικό, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα τροφίμων, στην διατροφή σας.

Πιστοποιημένοι διατροφικοί ισχυρισμοί: «Υψηλή περιεκτικότητα σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα», «Υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο»

Δείτε τα προϊόντα

Φιλέτα σαλιγκαριών σε αφέψημα από φασκόμηλο Κρήτης

Παγκόσμια καινοτομία από την Escargot de Crete. Τα φιλέτα σαλιγκαριών μέσα σε αφέψημα από φασκόμηλο είναι η απάντηση της Escargot de Crete στα φιλέτα σαλιγκαριών διατηρημένα σε άλμη. Το επονομαζόμενο βότανο των αθανάτων (Salvia fruticosa ή Cretan Sage) ήταν η επιλογή της Escargot de Crete για να διατηρήσει τα δικά της φιλέτα από σαλιγκάρια με ένα δικό της μοναδικό τρόπο διατήρησης, ασύγκριτα καλύτερο από εκείνον της διατήρησης στην άλμη. Δεν περιέχουν καθόλου αλάτι, είναι εύκολα στο ξέβγαλμα, χωρίς να απαιτείται απαραίτητα και διατηρούν απόλυτα την φρεσκάδα τους και όλα τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά. Πανεύκολα στην χρήση μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αμέτρητες συνταγές όπως και τα φιλέτα μέσα σε ελαιόλαδο με ελάχιστο εώς καθόλου μαγείρεμα.

Πιστοποιημένοι διατροφικοί ισχυρισμοί: «Υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες», «Πηγή σιδήρου»

Δείτε τα προϊόντα

Κατεψυγμένα προϊόντα

Πρωτοπόρα κατεψυγμένα προϊόντα και λαχταριστοί έτοιμοι «χοχλιοί μπουμπουριστοί» που θέλουν μόνο ζέσταμα.

Πιστοποιημένοι διατροφικοί ισχυρισμοί: «Υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες», «Πηγή σιδήρου»

Δείτε τα προϊόντα